Αρχική / Νέα / Το ξέρατε ότι η New York Times φτιάχνει παιχνίδια;

Το ξέρατε ότι η New York Times φτιάχνει παιχνίδια;

Ούτε και εμείς.

Αλλά σύμφωνα με ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στις 5 Ιανουαρίου στο site της εφημερίδας New York Times, έχουν μια ολόκληρη ομάδα από προγραμματιστές στο προσωπικό τους.

Το άρθρο είναι γραμμένο από τον Sam Von Ehren, έναν από τους game designers που εργάζονται για την εταιρεία. Δεδομένου ότι δημογραφικά το κοινό που διαβάζει τους NYTimes δεν κατέχει μάλλον και πολλές γνώσεις σχετικά με την δημιουργία ηλεκτρονικών παιχνιδιών, το μεγαλύτερο μέρος του άρθρου είναι σχετικά με το πως γίνονται και τι είναι τα παιχνίδια, παρά η καυτή ερώτηση «Που είναι αυτά τα παιχνίδια;»

Όλοι ξέρουν το σταυρόλεξο και το Sudoku, τα οποία μπορούν να παιχτούν στο site της NYTimes, αλλά όπως φαίνεται η εφημερίδα κυκλοφορεί επίσης μικρά πρωτότυπα παιχνίδια που και που, αφού πρώτα τα τεστάρει μεταξύ των εργαζομένων της.

Ο Von Ehren αναφέρει ότι τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια είναι αυτά που στοχεύουν στην λογική και στον λόγο, και ότι άλλα, όχι λέξεων, όπως το παζλ φυσικής Gravity Golf (το οποίο δεν είναι πλέον διαθέσιμο), δεν ήταν και τόσο επιτυχημένα.

Υπάρχουν αυτή τη στιγμή μερικά παιχνίδια που είναι διαθέσιμα στην σελίδα των NYTimes, το σταυρόλεξο και το Spelling Bee μπορούν να παιχτούν μόνο από συνδρομητές, αλλά το Sudoku, το SET και το KenKen είναι δωρεάν για όλους.

Και θυμηθείτε ότι την επόμενη φορά που οι γονείς σας θα σας πουν δεν υπάρχουν δουλειές στα παιχνίδια, πείτε τους ότι υπάρχουν θέσεις για προγραμματιστές παιχνιδιών στην New York Times και μπορεί να χαλαρώσουν λίγο και να σας αφήσουν ήσυχους.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Μέσα στο 2020 το Last of Us Part II;

Μια γκάφα κατά τη διάρκεια συνέντευξης ήταν η αιτία να πάρει φωτιά το ίντερνετ, όσον …